Σκηνικά γάμου

Σκηνικά γάμου

Eκτός από τις κύριες υπηρεσίες του ανθοστολισμού διαθέτουμε και μια ιδιαίτερη συλλογή χειροποίητων επίπλων, κατασκευών κι αντικειμένων, η οποία πλαισιώνει τη διακόσμηση του γάμου σας. Επιλέξτε ιδιαίτερα αντικείμενα ανάμεσα στο διακοσμητικό εξοπλισμό που μοναδικά εμείς παρέχουμε στους πελάτες μας, με αισθητικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για να συνοδεύσουν τη γαμήλια διακόσμησή σας!

Δημιουργούμε για εσάς ένα ολοκληρωμένο σκηνικό διακόσμησης στο προαύλιο της εκκλησίας, στον κήπο της δεξίωσής σας ή ένα στήσιμο για έναν πολιτικό γάμο ή ακόμα κι ένα σκηνικό φωτογράφισης σε μια υπέροχη παραλία, σε έναν καταπράσινο κήπο ή σε ένα δασάκι.

Στήνοντας την Grand Wedding Arch,  με υπέροχα άνθη και περιστοιχισμένη από μοναδικά έπιπλα και αντικείμενα, δένετε τα δεσμά της αγάπης σε ένα απίστευτο σκηνικό που θα σας θυμίζει για πάντα τη γαμήλια μέρα σας. Φαντάζεστε το νυφικό τραπέζι της δεξίωσής σας κάτω από αυτή την υπέροχη grand αψίδα?

Για ένα αισθαντικό και ντελικάτο σκηνικό, επιλέξτε τη Romantic Wedding Arch που θα αποτυπώσει τις στιγμές της μοναδικής σας μέρας, σε ένα μαγευτικό πλαίσιο.

Το Louis Oval Table για μια ξεχωριστή προσέγγιση με αρχοντική ματιά στο παρελθόν συνδυασμένη με τη ζωντάνια του παρόντος.. 

Το Chateau Round Table μπορεί να δώσει ένα elegant στυλ στο φόντο της γαμήλιας φωτογράφισης, διακοσμώντας το με ανθοσυνθέσεις, μοναδικές αντίκες κι άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Ο καναπές  Louis Sitting για την αίσθηση ενός ζεστού και rustic background που θα συνοδεύει τις γαμήλιες πόζες σας...

Wine barrels για ιδιότυπο στυλ, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πρακτικούς χώρους για τοποθέτηση διακοσμητικών αντικειμένων που θα ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα του γάμου σας..

Και άλλα μοναδικά έπιπλα και αντικείμενα…. Ανανεώνεται συνεχώς η ποικιλία μας για να δημιουργούμε μοναδικά σκηνικά που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας… Η γαμήλια τελετή στην εκκλησία ή σε ένα γραφικό εκκλησάκι μπορεί να μετατραπεί σε ένα μαγευτικό φόντο που θα αφήσει μοναδικές εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Maria Voudouri | Διακόσμηση γάμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Μαρία Βουδούρη, Floral & Event Designer αναλαμβάνει τη διακόσμηση του γάμου σας σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2392 044288

6977 37 99 21

info@mariavoudouri.gr