FAQ’s

FAQ’s

Σε ποιο στυλ γάμου ειδικεύεστε;

Αγαπάμε να εμπνεόμαστε από την μαγεία της φύσης και την μοναδικότητα των ανθρώπων και των υλικών. Πιστεύουμε ότι τα λουλούδια είναι εγγενώς όμορφα και είμαστε περήφανοι που μέσα από τις συνθέσεις μας μπορούμε να διατηρούμε τη φυσική τους μορφή, χρώμα και υφή. Ρουστίκ, vintage, αριστοκρατικό, μοντέρνο, elegant, boho-chic: ανεξάρτητα από το στυλ και το θέμα που επιθυμείτε για την μοναδική σας μέρα, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε! Με την εμπειρία που έχουμε μπορούμε να βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την τέλεια νυφική διακόσμηση που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

 

Πόσο κοστίζει ο νυφικός ανθοστολισμός;

Δεν έχουμε κάποιο κατάλογο τιμών καθώς η φιλοσοφία μας είναι να υπολογίζουμε το κόστος για κάθε ζευγάρι, εφόσον μας έχουν δείξει πρώτα τι επιθυμούν για την διακόσμηση της μοναδικής τους ημέρας. Η τελική τιμή εξαρτάται από τον τύπο λουλουδιών που θα διαλέξετε, την εποχή και ως εκ τούτου, την διαθεσιμότητα τους, όπως επίσης πολύ σημαντικό είναι και το κατά πόσο περίπλοκη είναι η διακόσμηση που επιθυμείτε.

 

Έχετε γαμήλια πακέτα;

Δεν έχουμε συγκεκριμένα γαμήλια πακέτα καθώς επιθυμούμε να σχεδιάζουμε τον κάθε γάμο “στα μέτρα” και στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Κάθε αίτημα για εμάς είναι ξεχωριστό κι εξίσου σημαντικό και είμαστε περήφανοι να κάνουμε κάθε όνειρο σας πραγματικότητα όσο απλό ή φιλόδοξο μπορεί να είναι.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζω το budget που θέλω να αφιερώσω για την γαμήλια διακόσμηση μου;

Μια σημαντική ερώτηση που σας κάνουμε έχει να κάνει με τον προϋπολογισμό που θα επιθυμούσατε να ξοδέψετε για τον ανθοστολισμό και την διακόσμηση του γάμου σας. Πριν ξεκινήσουμε τον οποιοδήποτε σχεδιασμό εκδήλωσης είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τον προϋπολογισμό. Θα μας βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια να δούμε τι ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, ενώ παράλληλα μπορούμε να σας προτείνουμε τρόπους ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα χρήματά σας για τη μοναδική σας στιγμή. Σκεφτείτε ότι είναι και ένας εξαιρετικός  τρόπος να γνωρίζετε εξ αρχής τι μπορείτε να κάνετε, αποφεύγοντας την περίπτωση να κάνετε μεγάλα σχέδια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

Χρειάζεται να προετοιμάσω κάτι πριν επισκεφτώ τον διακοσμητή γάμου μου;

Είναι πάντα ωραίο να έχετε ετοιμάσει από πριν κάποιες φωτογραφίες που σας εμπνέουν για τον γάμο σας ή κάποιον πίνακα στο Pinterest που θα έχετε συλλέξει εικόνες και ανθοστολισμούς που σας αρέσουν. Αν ξέρετε ήδη το νυφικό που θα φορέσετε ή γνωρίζετε την διακόσμηση και την ατμόσφαιρα που θέλετε να κάνετε, μετά χαράς, θα σας βοηθήσουμε να το πετύχετε. Μπορείτε ακόμα να μας αναφέρετε για ειδικά αντικείμενα που θα θέλατε να ενσωματωθούν στη διακόσμηση. Με βάση τις προτιμήσεις σας, θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή πρόταση ειδικά σχεδιασμένη μόνο για εσάς. Για εμάς, κάθε νύφη και γαμπρός είναι τόσο ξεχωριστοί, όσο και ο γάμος τους.

 

Γιατί πρέπει να διαλέξω κάποιο θέμα για τον γάμο μου;

Είναι σημαντικό να διαλέξετε κάποιο θέμα, στυλ ή κάτι με βαθιά σημασία πριν οργανώσετε το γάμο σας. Κάνοντας κάτι τέτοιο, ο γάμος σας θα έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα και δημιουργικότητα που θα απορρέει από εσάς. Αποφασίζοντας νωρίς εάν θέλετε έναν ρομαντικό, rustic, αριστοκρατικό ή τροπικό θέμα στο γάμο σας, θα σας βοηθήσει στην επιλογή νυφικού, τοποθεσίας, λουλουδιών και πολλών άλλων γαμήλιων ζητημάτων.

 

Τι γίνεται εάν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου;

Εάν ακόμα δεν έχετε βρει ένα συγκεκριμένο στυλ για τον γάμο σας, είμαστε πανέτοιμοι να σας προσφέρουμε προτάσεις και συμβουλές που ανταποκρίνονται σε εσάς. Μπορούμε να δούμε φωτογραφίες μαζί, προτείνοντάς σας λουλούδια και στολισμούς που να ανταποκρίνονται στο προσωπικό σας στυλ, στην εποχή και στην τοποθεσία. Έχουμε μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να δώσουμε πρακτικές λύσεις και συμβουλές ώστε να αξιοποιήσετε το budget σας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ποιος θα στήσει τον ανθοστολισμό την ημέρα του γάμου μου;

Η έμπειρη ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη ώστε να σχεδιάζει και να χρησιμοποιεί μόνο τα πιο φρέσκα και ποιοτικά λουλούδια, με ειδικές παραγγελίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ώστε να δημιουργούν καταπληκτικές συνθέσεις. Ως εκπαιδευμένοι επαγγελματίες φροντίζουμε ώστε όλες οι συνθέσεις για τον γάμο σας να είναι έτοιμες για να συμμετέχουν στο σκηνικό της γαμήλιας τελετής σας. Έχουμε τα κατάλληλα υλικά, εργαλεία και εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε και να οργανώσουμε την διακόσμηση των ονείρων σας. Ευθύνη μας αποτελεί ο σχεδιασμός, η δημιουργία, η παραγωγή και η επίβλεψη όλων των πτυχών της διαδικασίας της διακόσμησης.

 

Μπορώ να φέρω τα δικά μου σχέδια και διακοσμητικά;

Εάν θέλετε να φέρετε τα δικά σας διακοσμητικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ωστόσο δεν θα σας το προτείναμε καθώς θα προσδώσει περισσότερο άγχος στην μεγάλη σας μέρα. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τον γάμο σας μια χαλαρή διαδικασία που θα την απολαύσετε ως το τελευταίο λεπτό. Εάν όμως επιθυμείτε κάτι τέτοιο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

 

Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσω να οργανώνω την διακόσμηση του γάμου μου;

Από τη στιγμή που ο ανθοστολισμός αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα στη γαμήλια μέρα σας, μπορείτε να αρχίσετε όσο νωρίς θέλετε. Σε γενικές γραμμές, έξι με οκτώ μήνες εκ των προτέρων είναι μια καλή περίοδος για να αρχίσετε να διαλέγετε λουλούδια για τον γάμο σας. Αυτό θα βοηθήσει και εμάς ώστε να αρχίσουμε να ψάχνουμε για ειδικά αντικείμενα που ενδεχομένως μπορούν να συμβάλλουν στην διακόσμηση. Τα γαμήλια λουλούδια μπορεί να είναι αρκετά συγκεκριμένα και τα χρώματα πρέπει να είναι αρκετά ακριβή, οπότε όσο πιο γρήγορα αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τόσο το καλύτερο.

 

Τι είδους υπηρεσίες προσφέρετε;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ό,τι έχει να κάνει με ανθοστολισμό όπως : νυφικό μπουκέτο, λαμπάδες, διακόσμηση εσωτερικού & εξωτερικού χώρου εκκλησίας, διακόσμηση χώρου δεξίωσης κλπ. Επιπλέον, διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κι αντικείμενα για την γαμήλια ημέρα σας όπως αψίδες, έπιπλα, κεριά, αντίκες, χειροποίητα αντικείμενα: από μικρές χειροποίητες λεπτομέρειες μέχρι μεγάλα κεντρικά κομμάτια. Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς μοναδικές μπομπονιέρες σύμφωνα με το στύλ του γάμου σας. Τέλος, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα candy bar- refreshments-wine bar για τους καλεσμένους σας το οποίο σε συνδυασμό με ανθοσυνθέσεις, δροσερά ποτά και γλυκά της αρεσκείας σας θα δένει αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση.

 

Τι γίνεται όταν τα λουλούδια που μου αρέσουν δεν είναι στην εποχή τους;

Μια σημαντική ερώτηση που θα σας κάνουμε μόλις σας γνωρίσουμε είναι ποια είναι τα αγαπημένα σας άνθη. Ενώ πολλά λουλούδια είναι διαθέσιμα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, υπάρχουν κάποια που ανθίζουν μόνο κατά μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου. Κατά την διάρκεια του σχεδιασμού της τελετής θα γνωρίζουμε εάν τα λουλούδια που θέλετε θα είναι διαθέσιμα για την ημέρα σας. Εάν όχι, τότε μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και εμείς θα σας προτείνουμε εξαιρετικές εναλλακτικές όπου μπορούν να δημιουργήσουν ένα εξίσου μαγευτικό αποτέλεσμα.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Maria Voudouri | Διακόσμηση γάμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Μαρία Βουδούρη, Floral & Event Designer αναλαμβάνει τη διακόσμηση του γάμου σας σε Θεσσαλονίκη & Χαλκιδική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

2392 044288

6977 37 99 21

info@mariavoudouri.gr